top of page

St. Francis College

I 160 år har St. Francis College tilbudt rimelig høyskoleutdanning i Brooklyn, New York. SFC ønsker studenter fra hele byen, landet og kloden velkommen, inkludert studenter som kommer rett fra videregående, studenter med utradisjonelle utdanningsveier og de imilitærtjeneste som vender tilbake til college senere i livet.
 
Med en studentpopulasjon på rundt 2600 og et gjennomsnitt på 18 studenter per klasse, tilbyr St. Francis College 72 majors og minors på tvers av 19 akademiske avdelinger, inkludert programmer innen næringsliv, helsevitenskap og humaniora.

SFC Residence Life-programmet tilbyr studentene eksepsjonelle leve- og læringsopplevelser i et innbydende, trygt og godt vedlikeholdt miljø. Residenshuset ligger i det vakre Brooklyn Heights-området, med utsikt over Manhattans skyline og kun en 15-minutters spasertur fra campus. 

SFC har et pulserende campusliv, og huser mer enn 35 studentklubber og organisasjoner, inkludert fraternities og sororities. Model UN, Dance Team, LGBTQ Club — dette er bare noen av lokalsamfunnene du kan bli med i. 

 

Se alt du kan studere på St. Francis her

Tuition 2023-24

Room & board 2023-24

Stipend til internasjonale studenter

Sophomore standing

Søknadsavgift

Opptakstester

Minimumskarakterer

Søknadsfrist høst

Søknadsfrist vår

Sports division

Mest populære fag

Andre skjema som må fylles ut

USD 27 571

USD 16 000 (depending on room & availability)

USD 7 000 - 8 000

Ja (24-30 credits granted)
Ingen

Ingen, 4 i engelsk

3

Rullerende opptak

Rullerende opptak

N/A
Management, biology, IT & criminal justice

Digitalt skjema

bottom of page