press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

Pacific Lutheran University

Pacific Lutheran University (PLU)  ligger i Tacoma, Washington, og har vært et populært mål for norske studenter i mange år. Skolen har sterk tilknytting til Norge etter å ha blitt startet av norske immigranter i 1890, og over 1000 norske studenter har gått på skolen siden den åpnet. Tacoma er en mellomstor by i amerikansk størrelse, med litt over 200 000 innbyggere. Byen er ikke langt fra Seattle, og norske studenter reiser både til Portland, Oregon og Vancouver, Canada på helgeturer.

PLU er kjent for en høy ansettelsestatistikk, hvor hele 96% av elevene som går ut fra skolen har fått relevant og god jobb innen 6 måneder etter endt eksamen. Norske studenter som har gått på Pacific Lutheran er idag ansatt ved Aftenposten, Ernst & Young, Nobelinstituttet, den amerikanske ambassaden og mange andre internasjonale bedrifter.

Det er rundt 3 100 bachelorstudenter ved Pacific Lutheran University, og for det meste en residential campus (bo på campus). Skolen har flere lag i NCAA divisjon III og studentene er ivrige “lutes” fans.

Se alt du kan studere på PLU her

Tuition 2021-22

Room & board 2021-22

Stipend til internasjonale studenter

Sophomore standing

Søknadsavgift

Opptakstester

Minimumskarakterer

Søknadsfrist høst

Søknadsfrist vår

Sports division

Mest populære fag

Andre skjema som må fylles ut

USD 43 324

USD 19 876

USD 30 000

Ja

Ingen

Ingen

4/5

Rullerende

Rullerende

NCAA III

Business, global studies, music

Ingen