top of page

Linfield University

En liten time utenfor Portland, Oregon, finner du Linfield University. Linfield University i McMinnville -  rangert som beste høyskole i Vesten av Princeton Review (2020, 2021, 2022 og 2023) - har som mål å utdanne hele mennesket, i og utenfor klasserommet. De tilbyr noe studentene lengter etter, men sjelden finner: en følelse av ekte fellesskap og helhjertet intellektuell utveksling gjennom hele liberal arts pensumet. Linfield tilbyr mer enn 50 akademiske majors, samarbeidende student-fakultet undergraduate forskning og et vell av praktiske læringsmuligheter for å gjøre det mulig for studentene å trives innenfor sin valgte disiplin og presse dem til å utmerke seg i deres fremtidige karrierer.

 

Deres parklignende McMinnville-campus har et splitter nytt vitenskapssenter og en rekke boligalternativer, i tillegg til å være praktisk plassert i nærheten av sentrum av McMinnville, slik at studentene enkelt kan engasjere seg i det trygge, unike universitetsbysamfunnet. Skolen har ca 1750 studenter. 

 

 Linfield legger vekt på globalt engasjement på tvers av akademiske program, med besøkende internasjonal stab og voksende internasjonal studentpopulasjon. Studentene har også muligheten til å delta i NCAA Division III-idrett eller heie på Linfield Wildcats med de 32% av Linfield-samfunnet som deltar på tvers av 21 lag, inkludert landets fotballag med flest vinnersesonger på rad (65, for å være nøyaktig!).

 

Se alt du kan studere på Linfield her

Tuition 2023-24

Room & board 2023-24

Stipend til internasjonale studenter

Sophomore standing

Søknadsavgift

Opptakstester

Minimumskarakterer

Søknadsfrist høst

Søknadsfrist vår

Sports division

Mest populære fag

Andre skjema som må fylles ut

USD 48 680

USD 14 060

USD 25 000 - 28 000 (merit-based). Mulighet for å søke om need-based.

Ja
Ingen

Ingen

4 i alle fag

Priority 15. april

Priority 1. desember
NCAA III 
Computer science, biology, management & sports management

Ingen

bottom of page